Marianne Lassche

romanschrijfster over personen en conflicten in familiesfeer

Schrijfster

Op deze pagina is van alles te lezen over Marianne: wie is zij, wat zijn haar hobby’s en interesses en meer leuke achtergronden over deze schrijfster.


Marianne-BankjeIk heet Marianne Lassche en ben geboren in een klein dorpje in Drenthe. Vanaf mijn tweede levensjaar woonde ik in verschillende kindertehuizen in heel Nederland.  Als kind van een jaar of twaalf schreef ik al alles wat ik beleefde op. Met de hand schreef ik aan mijn nieuwe ‘vriendje’. Dat vond ik makkelijker dan er over te praten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben opgegroeid in een kindertehuis. Een paar foto’s uit die tijd heb ik nog.

Marianne bij auto Marianne op pony Marianne als tiener

Marianne als kind

Marianne met zoonIk heb een zoon. Hij is volwassen en woont inmiddels op zichzelf
HondjeMijn Tibetaanse terriër is een hond met geheel eigen karakter. Ze wil bijvoorbeeld niet naar buiten als het slecht weer is.
IJslandMijn man is gewoon ook mijn gabbertje. Wij zijn 24 uur samen en 365 dagen bij elkaar en we hebben het zo leuk samen. Dat komt ook door mede doordat we gewoon onszelf blijven met onze eigen wensen en hobby’s. Op deze foto zie je ons samen op IJsland in 2015.
ons schipIk ben stuurman van beroep, en daarnaast vind ik het erg leuk om boeken te schrijven. Mijn man is kapitein op ons eigen binnenvaartschip. We runnen het bedrijf samen. Zo houd ik mij bezig met de boekhouding en hij met het varen en het delegeren van personeel dat wij aan boord hebben. Ik moet wel eens bijspringen: dan wordt er van mij verwacht dat ik mee help in het bedrijf. Het leven op het water is verrassend. We zijn altijd ergens anders. Zo is ons vaargebied wel eens richting de Zwarte Zee. Hiernaast een foto van onze schuit.
 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s