Marianne Lassche

romanschrijfster over personen en conflicten in familiesfeer

Nieuws & Pers

Op deze pagina staan de laatste persberichten en het laatste nieuws over Marianne Lassche.


Start ‘Omdat we geloven in Liefde’

Marianne-Lassche foto Hour of PowerKomende zondag (18/10) start de najaarscampagne van Hour of Power ‘Omdat we geloven in Liefde’. In deze uitzending is een compilatiespotje te zien waar ik in voorkom samen met vier andere deelnemers: https://youtu.be/fvgPpwOTxKY
Op zondag 22 november wordt mijn spotje uitgezonden. 
Op de website (www.omdatwegeloveninliefde.nl) komt dit achtergrondfilmpje ook (een uitgebreider interview): https://youtu.be/IfC-AtFhvXw

Hour of Power Najaarscampagne

Het is alweer enige tijd geleden dat ik iets over de campagne “Omdat we Geloven in Liefde” van Hour of Power heb verteld. Hun voorjaarscampagne was een succes. Daar waren zes deelnemers te zien. Ik zal in de najaarscampagne aan bod komen. De spotjes komen in de volgende uitzendingen van Hour of Power. Om in je agenda te zetten!
18/10 – compilatiespot (een mix van ons allen)
25/10 – Marco vd Berg
1/11 – Arjen ten Brinke
8/11 – Maria Schroder
15/11 – Jay-way
22/11 – Marianne Lassche
29/11 – compilatiespot
Als ik de poster en andere informatie heb, laat ik dat weten.

Nieuws

Zondag 28 december 1214 (om 8 u en om 9 u ’s ochtends op RTL5) is een gesprek met mij te zien bij Hour of Power!! Ik praat dan met Jan van den Bosch over mijn leven. Het boek ‘Buiten de Grens’ is deels op mijn eigen ervaringen gebaseerd. Ik heb Jan ontmoet tijdens mijn vakantie in Israel in 2014. Hij vond interessant wat ik hem vertelde en nodigde me uit naar de studio te komen.

Ik ben bezig met mijn tweede boek. Het gaat zo lekker. Het boek gaat heten ‘Donker wit’ en het gaat over Jessica Van Gilsen – door haar vrienden vaak Jessi genoemd.  Zij is twintig jaar als haar moeder onverwachts overlijdt. Door het lezen van het dagboek van haar moeder ontdekt ze dat haar moeder ruim twintig jaar een dubbel leven heeft geleid. Het leven van Jessi lijkt een groot zwart gat, vol leugens. Gelukkig ontmoet ze Yves. Aan zijn liefde heeft ze steun in deze moeilijke tijd. Maar dan dreigt haar wereld opnieuw in te storten als Yves’ vader roet in het eten gooit. Uit angst dat de waarheid boven tafel komt, doet hij er alles aan om de relatie tussen zijn zoon en Jessi te verstoren. Hoe en wanneer dit nieuwe boek uitkomt laat ik jullie weten via deze website.


 

Pers

CoverBuitendegrensMijn vorige roman ‘Buiten de Grens’ verscheen in 2013.  Dit boek vertelt het (gedeeltelijk fictieve) familiedrama van twee generaties vrouwen – een moeder en dochter – in Wincheter Engeland, gezien door de ogen van de veertienjarige Yenne.
Yenne zoekt en vindt liefde, totdat deze zogenaamde liefde haar breekt. Uiteindelijk wordt haar gebrokenheid gezegend en kan Yenne zelf tot zegen zijn voor anderen.
De boek is te koop via Bol.com en alle christelijke boekhandels.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s